Elég fél óra a konyhában?

Az asztalon lehet 30 perc alatt a 3 fogásos ebéd

Miért követek gasztrobloggerként egy másik gasztrobloggert? Itt a cikkemben elmesélem.

2021. január 15. 09:54 - Biromakönyvem

Ilus a GasztroSpicc tulajdonosa

 

Mint olvasók, követők, bloggerek sokan, mint én is recepteket próbálok ki, recepteket alkotok és teszem közzé blogomon, közösségi médiában.
Öröm a konyhában alkotni, akkor is, ha a főállásunk, hivatásunk más.

 

Számos recept oldal tulajdonosa jelenik meg az oldalakon, de mégsem követem mindegyiket.
Ennek ellenére vannak, akiknek a munkáját figyelem, elismeréssel és szeretettel. Ők azok, akiktől én is tanulok, látok újdonságokat.

 

Egyikük Ilus, a GasztroSpicc blog oldal tulajdonosa. Hódiné Sárga Ilona bemutatkozója megragadott, ahogy az ételei és receptjei is.

 

„A blogolás egy életérzés. Megfoghatatlan világ, mely a lelkünk egy darabját adja az olvasóknak. Egy világ, ahol kibontakozhatunk, és 100%-ot nyújthatunk minden egyes bejegyzéssel, amit valaha megírtunk. Egy szenvedély, ami a legtökéletesebb énünket hozza elő.”

 

A lelkünk egy darabját adja az olvasóknak a közzétett írásunk. Talán a legszebb megfogalmazás és az írásaink miértje. Szenvedélyünk lett, örömöt lelünk benne, ezért is írjuk a cikkeket.
Ennél nagyobb öröm viszont, amikor az olvasóink, követőink visszajelzéseket küldenek.
Olvassák az írásainkat, elkészítik a receptjeink alapján az ételeket. Boldogság kapni egy fényképet, amikor az olvasónk elkészítette a receptünk alapján és boldogan újságolja nekünk.

 

Ilus egy fiatal hölgy, 27 éves, aki a konyhában is spiccen van.  

 


Mosolyog ránk a fényképről, s őszinte lelkesedés sugárzik róla. Bizalmat ad már e tény is, de amikor beleolvastam a blogjába, receptjeit átnéztem, tudtam, hogy követni fogom a munkáját.

 

Nem csak az ételek fényképei, receptjei fontosak, hanem a konyha, mint egység. Hiszen a konyhában fontos, hogy az előző napról maradt ételeket hogyan élesszük újra, milyen konyhai eszközök segítenek bennünket.
Ilus ebben is közzéteszi tapasztalatai.

 

Reggeli ötletektől a fő ételeken át a desszertek és a nassolni valók világába kalauzol bennünket.

 

Ilus ételei láttán megkordul a gyomrunk és már tudjuk is, hogy mi lesz a következő napokban a menünk.
Számomra fontos, mint olvasója, hogy hiteles és valódi legyen. Már egyre többen arra vágyunk, hogy azt a képet kapjuk, ami a valós konyhai tevékenységet mutatja be. Minden csillogó villogó technikai trükk helyett az igazi, napi világát a konyhának.

 

Az ételek gusztusos tálalása persze egy szinttel feljebb emeli az ételünk minőségét is, hiszen a szemünkkel is eszünk. Egy szépen felkínált étel mellé boldogan ülünk asztalhoz.

 

Együtt kirándulhatunk Ilussal a gasztrovilágában. Ilus ötleteket, tippeket és a konyhában eltöltött idő szeretetét, örömét adja át nekünk olvasóknak.

 

Ilus szeretettel vár Benneteket itt:

 

https://gasztrospicc.blog.hu/
https://www.facebook.com/gasztrospiccblog
https://www.miadele.com/topic/gasztrospicc-blog-1

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://biromakonyham.blog.hu/api/trackback/id/tr3016389080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása