Grillezés után, vagy ha a hűtőben rátalálunk az előző napi, vagy az ebédre elkészített steakre, akkor már jó eséllyel készíthetünk steak salátát. Persze szükségünk friss zöld saláta mixre is, de ha csak bébi spenót, vagy jégsaláta a készületünk, akkor se adjuk fel, hiszen akár cékla, sárgarépa csíkokkal együtt, darabolt paradicsommal is csodás ételt készíthetünk.
Persze kezdhetjük a friss bárány vagy borjú, marha szeletekkel is, ha nincs éppen készen.
4-5 perc alatt mindkét oldalát megsütjük a borsozott, sózott húsnak. Pihentetjük, amíg a salátát összerakjuk.
Egy tálba helyezzük a mosott salátát, csavarunk rá citrom levet, megöntözzük olíva olajjal.
Sózzuk, borsozzuk, mozzarella golyókat vagy feta sajtot adunk hozzá.
A steaket szeleteljük és a salátára helyezzük. Megöntözzük sűrű balzsamecet mártással, és máris kész az ételünk. Jó étvágyat kívánok.